GUIATGES MANX!!!…
Qui està al darrere de Guiatges Manx?

Al darrere de Guiatges Manx s’amaga Maria Rosa SUÑÉ NAVARRO, més coneguda com la Rosa, una apassionada de la cultura, la natura, els animals els esports, i sobre tot del seu petit país, el Principat d’Andorra.

Per aquesta raó, des de fa gairebé un quart de segle, ha desenvolupat tasques destinades a atendre el públic en general i a promocionar el país dels Pirineus.

Fa més de vint anys es va posar al servei de la Farmàcia les Tres Creus d’Andorra la Vella, fent variopintes tasques desde vendre aquella aspirina a qui no passava pel seu millor dia, a escoltar aquell què sols necessitava cinc minuts d’atenció com a remei, a facilitar als turistes els productes que als seus països d’origen no troben o dupliquen el preu i tot això amb el millor dels somriures.

Temps després va fer una incursió important en el món de l’esport rei a Andorra què és l’esquí, les seves activitats quotidianes es van desenvolupar a l’estació pionera d’aquesta especialitat, la del Pas de la Casa, allà a part de facilitar tot tipus de forfaits i informacions a petits, joves i grans, va poder gaudir d’una de les seves majors passions, desde principis dels 70, què és l’esquí.

Quan faltaven ben poques dates per entrar al segle en què estem, el s.XXI, la fortuna va tocar a la seva porta i la van requerir desde l’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de la Cultura del MI Govern d’Andorra. Allà durant gairebé una dècada, va poder-se formar més a fons en tot el concernent a la  nostra història, llengua i tradicions, fer guiatges i acompanyaments, als diferents Museus i Monuments, a públic desde estudiants, a jubilats, a autoritats locals i estrangeres.

Per relacionar-se amb locals i visitants la Rosa domina varies llengües, una d’elles l’oficial, el català, i com no el francès, el castellà, per recollir les inquietuds dels nostres veïns i l’anglès per internacionalitzar el servei.

Tot això l’ha portat a crear aquesta empresa turística i d’oci, Guiatges Manx, per descobrir Andorra desde els quatre cantons, amb el visitant més important què sou tu i els teus.

I… per donar millor servei al visitant, la Rosa ha realitzat el Curs Bàsic de Prevenció de Riscos Laborals i ha renovat la seva Llicència de Primers Auxilis.

La Rosa, la titular de Guiatges Manx, va obtenir el Certificat Oficial “d’Informador Turístic” a travès del Curs INFOR02, organitzat pel Govern d’Andorra, al novembre de 2018. Va ser el reconeixement oficial de la seva tasca com a Guia Cultural i Turística.

Així, tots a gaudir d’itineraris més segurs!!!

Guiatges-Manx
info@guiatgesmanx.com

Carrer de la Vena, 10 – Edifici Euro, 2on. 5a.
AD200 Encamp, Principat d'Andorra

 Telèfon: (+376) 363 247 -  Whatsapp: (+376) 330 525